Cookie- og privatlivspolitik

Persondatapolitik for Mapia IVS

Mapia IVS driver og organiserer bl.a. konferencer på www.mapia.dk og www.hvadlederduefter.org.
Hos Mapia IVS tager vi behandlingen af dine personoplysninger meget alvorligt.
Dette dokument beskriver persondatapolitikken for Mapia IVS og vilkårene mellem Mapia IVS og dig, når du tilmelder dig med konference arrangeret af Mapia IVS.
Når du tilmelder dig til en begivenhed eller konference arrangeret af Mapia IVS, accepterer du at overholde og være bundet af disse vilkår og betingelser.
Derfor bør du læse dette dokument omhyggeligt.
Mapia IVS forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid.
Eventuelle ændrede vilkår og betingelser vil blive offentliggjort på denne hjemmeside.

Hvordan samler Mapia IVS personlige data?
Mapia IVS indsamler personlige oplysninger som følger:
Når du besøger vores hjemmeside
Besøgers registrering i forbindelse med konferencen
Når du gennemfører et køb af vores produkter
Når du opretter en kundekonto
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
Når du sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Hvilke informationer indsamler Mapia IVS?
Mapia IVS indsamler blandt andet følgende personoplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og fødselsdato
Kreditkortoplysninger (ved køb af ydelser)
Demografiske oplysninger
Købshistorik
Feedback via vores kundeundersøgelser
Feedback på sociale medier og andre digitale platforme
Browser informationer
Når du, ved bestilling af serviceydelser, afgiver dine personoplysninger til Mapia IVS, giver du samtidig dit samtykke til, at dine personoplysninger kan behandles af os.

Hvor længe opbevarer Mapia IVS dine personoplysninger?
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Hvem deler Mapia IVS dine personoplysninger med?
Mapia IVS kan overdrage persondata til følgende kategorier af tredjeparter:

Vores leverandører af IT-services (databehandlere) - Når vi behandler dine data i et IT-system, er der reelt tale om en behandling af personoplysninger foretaget af tredjepart. Det skyldes at systemleverandøren har mulighed for at yde support på systemet, og dermed også tilgå data på vores opfordring.
Udbydere af betalingsløsninger.
Eksterne revisorer.
Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.

Bemærk, at der i forbindelse med anvendelse af cookies på vores hjemmesider, kan forekomme, at tredjeparter indsamler data direkte via vores hjemmesider.
Læs mere herom under punktet “cookies”.

Online køb med kreditkort
Mapia IVS anvender EAN nummer i forbindelse med dine køb af varer og betaling med kreditkort.
Ved bestillinger og køb gemmer vi de oplysninger, som du har afgivet, i indtil 5 år. Herefter slettes oplysningerne. Ud over gennemførelsen af selve bestillingen, bliver de opgivne oplysninger kun anvendt, hvis du f.eks. henvender dig med spørgsmål, eller hvis der er fejl i bestillingen.

Hvad er formålet med indsamlingen af oplysninger?
Mapia IVS indsamler udelukkende personoplysninger, som er nødvendige for det formål, der beskrives nærværende persondatapolitik.

Mapia IVSs formål med indsamling af personoplysninger kan være ét eller flere af følgende:
Behandling af dine køb af vores konference relateret serviceydelser
Forbedring og udvikling af vores serviceydelser
Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig
Re-marketing
Tilpasning af samarbejdspartneres kommunikation og markedsføring til dig
Administration af din relation til Mapia IVS
Opfyldelse af lovkrav

Dine rettigheder og samtykke
Din samtykke er grundlag for mange af de databehandlinger, der kan finde sted. Det gør sig f.eks. gældende, når du skriver dig op til et nyhedsbrev, eller siger ja til, at vi må kontakte dig i markedsføringsmæssig sammenhæng. Når en behandling er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, hvorefter dine oplysninger slettes. Læs nærmere nedenfor.

I henhold til Databeskyttelsesloven samt Persondataforordningen, har du som registreret en række rettigheder.
Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig.
Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.
Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.
Hvis du ønsker at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret vedrørende netop dig, kan du kontakt os på nedenstående kontakt information, hvor du også kan anmode om at få dine oplysninger slettet samt tilbagekalde samtykker til en given behandling.
Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål til ovenstående, eller hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Ved henvendelser vedr. dine data skal du bruge e-mail: kontakt@mapia.dk eller skrive et fysisk brev til Mapia IVS, Mejlgade 95, 8000 Aarhus C

Tekniske og organisatoriske foranstaltninger
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Sikkerhed
Sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger er vigtigt for os. Imidlertid er ingen overførselsmetode over internettet eller elektronisk lagringsmetode 100% sikker. Derfor mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige oplysninger, kan Mapia IVS ikke garantere sin absolutte sikkerhed og kan ikke acceptere noget ansvar, hvor sikkerheden i dine personlige oplysninger er kompromitteret.
For at undgå datatab tager vi løbende backup af vores datasæt. I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.
Vi kan i visse tilfælde også være forpligtet til at videregive personoplysninger i henhold til lovgivning eller efter afgørelse fra en offentlig myndighed.

Cookies
10.1 Hvad er cookies
Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.
Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.
Mapia IVS anvender cookies for at tilpasse indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere trafikken. Vores partnere inden for sociale medier, annoncering og analyse kan også opsamle oplysninger om din brug af websitet til brug for målrettet annoncering. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. En accept af cookies er et samtykke til Mapia IVS og tredjeparters anvendelse af cookies på det pågældende domæne.
Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at slette dine cookies efter vejledningen i pkt. 10.3 nedenfor.

10.2 Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, der gemmes på din enhed vil blive opbevaret i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang, du var inde på en af Mapia IVS hjemmesider. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

10.3 Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone.
Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.


10.4 Cookies fra vores samarbejdspartnere
Mapia IVS har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies -såkaldte tredjeparts-cookies.
Det kan være vores annoncører, annoncenetværk og andre tjenester (Mailchimp, Google Analytics, Facebook, G Suite, Dandomain), som sætter disse cookies.
Formålet med sådanne cookies er at sikre levering af målrettede online-annoncer og analyse.

Kontakt og klage adgang

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager til Mapia IVS behandling af personoplysninger, kan du henvende dig til:

Mapia IVS
Mejlgade 95, 4 sal, 8000 Aarhus C
E-mail: kontakt@mapia.dk
Tel: 2252 3665

Eventuelle klager kan også rettes til Datatilsynet.
Den aktuelle kontaktadresse kan findes på: www.datatilsynet.dk .

Eventuelle ændringer af denne erklæring meddeles ved offentliggørelse af nye vilkår og betingelser på vores hjemmeside.
Du kan se datoen for sidste revision af erklæringen nedenfor.
Sidst opdateret: juni 2019