Udstillere_K1

ZiboCare

ZiboCare er et dansk firma, som leverer løsninger til hele sundheds- og plejesektoren, skoler og institutioner samt private. Vi har et innovativt og bredt produktprogram indenfor trykaflastende- og sansestimulerende hjælpemidler
https://zibocare.dk/

InCare System

InCare System A/S er en europæisk virksomhed, baseret i Danmark som har specialiseret sig i Kommunikations værktøjer til Plejesektoren og digital skiltning til alle sektorer.
https://incaresystems.dk/

Protac

Protac er Danmarks eneste producent af sansestimulerende hjælpemidler, baseret på plastikkugler. Vi betjener privatkunder, kommuner, regioner og statslige instanser. 
https://www.protac.dk/

New Care Knowledge

New Care Knowledge er et netværk af specialister i velfærdsteknologi. 
https://new-care.dk/

Stella Care

Stella Care løser et samfundsmæssigt problem ved at anvende og videreudvikle kendt teknologi, så den kan anvendes til andre formål end oprindeligt tiltænkt.
https://stellacare.dk/

Tunstall

Tunstall udvikler og leverer løsninger til sikring og kommunikation indenfor sundheds- og omsorgsområdet.
http://tunstall.dk/

Legeplads Hængekøjen

Vi i Kochs-Canvas har udviklet en hængekøje til voksne og børn i det danske klima. Brudstyrke minimum 400 kg, hængekøjerne suger ikke vand og mørner ikke. Hængekøjerne har et særligt tyngdepunkt, så de er næsten umulige at falde ud af 
http://legepladshængekøjen.dk

Resopti

Resopti har udviklet sig til i dag at arbejde fokuseret med mennesker og organisationer i lærende processer. Oftest drejer det sig om faglig og organisatorisk udvikling, forandrings- og samskabelsessprocesser i ældre- og demensomsorgen.
https://resopti.dk/

Toft Care

Patienter med tygge -og synkebesvær bør indtage kost med en modificeret konsistent, såsom enten blød kost, gratin kost eller cremet kost. Dette kan skabes ved at tilføre Toft Cares fortykningsmidler fra Attylet-serien i madlavningen.
https://toft-care.dk/

Guiden65

Vi kombinerer anmeldelser af produkter og løsninger med artikler om viden og vejledninger på sundheds- og velfærdsområdet. Vi giver brugere, pårørende og fagpersoner det bedste fundament for at træffe det rigtige valg af hjælpemidler og velfærdsteknologi.
https://guiden65.dk/

Meyland-Smith logopng

Meyland-Smith

Meyland-Smith producerer og tilbyder hjælpemidler til en aktiv tilværelse, ganghjælpemidler samt sansestimulerende madrasser og stole til sikring af bedre og mere aktiv tilværelse
https://www.meyland-smith.dk/

Motitech

Med Motiview øges livskvalitet gennem bedring af den fysiske sundhed. Motiview gør ældre og mennersker med demens til dedikerede idrætsudøvere.

https://motitech.no/

Remi Sind

Remi Sind tasken gemmer på sansestimulerende genstande og personlige billeder der giver anledning til reminiscens og identitetsbevarende indsats. Tasken kan skabe kommunikation mellem personen med demens, fagpersonale og pårørende.

https://www.remisind.dk/

S.T.O.P. 

(Sikkerhed.Tryghed.Omsorg.Pædagogik) er en privat virksomhed, der siden 2005 har hjulpet borgere med svære udfordringer og personalet på institutionerne med at få en tryg hverdag og ekstra støtte til svære opgaver.

https://www.s-t-o-p.nu/

Arion

Som et af de mest innovative firmaer på det internationale marked for plejeprodukter, er Arions produkter skabt med speciel fokus på de ældre og folk i genoptræning. Ved at gøre live lettere og mere overkommeligt med Slide Solution produkterne og Swash, får Arion alle vores kunder til at SMILE! 

https://www.arion-group.com/da/

Wellness Nordic

Vi tilbyder bl.a. massagestole, blodtryksmålere, TENS apparater, massageapparater, JOBA ridetræner og mundhygiejne produkter.

Vores vision er, at vi vil være den mest troværdige og seriøse leverandør af massagestole på markedet i Danmark.

http://www.wellnessnordic.com/

Marcher & Lillesø

TUT & TUT – klovne til omsorg er omdrejningspunktet for vores arbejde i Marcher & Lillesø.
Det er fra de to rødnæsede væsners møder med mennesker, at vi henter vores viden om relationers muligheder, om betydningen af at hjælpe hinanden med at sprede glæde og positiv energi og om vigtigheden af altid at tro på det bedste i hinanden, i situationen, i nuet.

http://www.marcheroglillesoe.dk/

Safecall

Safecall´s sporingssystem kan anvendes på alle platforme. Det er muligt at finde en forsvunden person på få minutter uanset om man sidder på kontoret eller er på farten. Systemet styrer adgangen så man med sit eget login, har adgang til lige præcis de GPS sporingsenheder man har brug for.
https://safecall.dk/

Chromaviso

Chromaviso er ekstperter i sundhedsfremmende lysløsninger

Vi har en ambition om at løfte standarden for belysning i sundhedssektoren. Ved at skabe et optimalt og sundhedsfremmende lys, går vi foran i markedet og gør en markant forskel for patienter og personale.

https://chromaviso.com/

Psykiatri+

Psykiatri Plus blev startet som vikarbureau i 2000 af Peter Steen under navnet PUS. Ønsket var at være med til at styrke den sygeplejefaglige kvalitet i forhold til det psykiatriske speciale. Samtidigt ønskede man at styrke samarbejdet mellem det private og det offentlige for at gavne det psykiatriske arbejde.

I dag løser Psykiatri Plus en bred vifte af psykiatriske opgaver.

https://www.psykiatriplus.dk/

Care-Call

Vores forretningsområde er rådgivning, levering og servicering af kalde-, kommunikations- og personsikringsløsninger til hospitaler, plejehjem, institutioner, skoler og virksomheder - områder vi har arbejdet med, siden virksomheden blev etableret i år 2000.

https://www.care-call.dk/Forside 

Nord Advertising

Nord Advertising har udviklet en videobog. Videobogen er en fysisk bog med en integreret skærm, som kan fremvise filmklip og billeder. Når du åbner videobogen, starter fremvisningen af billeder og filmklip automatisk. Videobogen kan lagre flere hundrede billeder samt filmklip, så du altid har minderne tæt på. Det er nemt at udskifte indholdet på videobogen, hvis dette ønskes
https://video-bog.dk/


Percussion Play

Percussion Play skaber holdbare instrumenter, der er designet til at stå udendørs året rundt og bringe glæde til alle, der spiller på dem. Instrumenterne bruges bla. i sundheds- og plejesektoren, skoler og institutioner.

https://www.percussionplay.dk/

Take a Walk

Med fokus på de ældre borgere har Takeawalk udviklet produkter til en gruppe mennesker som til tider kan være glemt af det øvrige samfund når det kommer til udvikling af ny teknolig. Gennem vores arbejde med ældre, mødte vi spændende mennesker og gennem dem blev vi inspireret til at lave VR-koncepter til de svageste i samfundet.

https://takeawalkvr.dk/

Sarita Pearl

Sarita Pearlen er et accessory som kombinerer nødkaldsknap, tovejskommunikation, GPS og automatisk faldregistrering. Den bæres på overkroppen som en broche. For at sikre en enkelt og pålidelig løsning, har vi automatiseret GPS og faldregistrering, så den aktiveres uanset om borgeren kan trykke på knappen.

https://www.sarita.dk/index.html

AVDAN- CALMVISO

Sanserummet er et rum, som giver mennesker med demens og deres pårørende nye måder at være sammen på. Sanserummet giver en helhedsoplevelse baseret på den enkeltes livshistorie, som er med til at skabe forøget livskvalitet for mennesker med demens og deres pårørende.

https://avdan.dk/calmviso-sanserum-stimulirum/

Pro-Interaktiv

Alt hvad i kan drømme kan vi lave!

Det er jo ikke så lidt, men den interaktive verden kan løse mange opgaver og skabe velvære, reminiscens træne koordinering og balance.

Har i et TV der bare står og køre med nyheder dagen lang. kan vi lave et om til et interaktivt coral rev med eksotiske dyr, eller måske bare en nordisk bæk med fisk fra egne farvande.

http://www.pro-interaktiv.dk

MAPIA- Litteraturbod

Kom forbi litteraturboden og bliv inspireret af den nyeste litteratur på demensområdet. 

Institut for Sikkerhed


MEYRA 

MEYRA en af ​​verdens bedst kendte og mest succesfulde producenter af kørestole og handicaphjælpemidler. Udtrykket “Vi bevæger mennesker” er mere end blot en påstand, det er vores filosofi, og det afgør, hvordan vi driver forretning. 

Takket være vores omfattende udvalg af kørestole, rehabiliteringsudstyr og individuelle løsninger, bringer vi individuelle mål inden for rækkevidde og gøre hverdagen mere almindelig.

http://www.meyra.dk/