Udstillere

ZiboCare

ZiboCare er et dansk firma, som leverer løsninger til hele sundheds- og plejesektoren, skoler og institutioner samt private. Vi har et innovativt og bredt produktprogram indenfor trykaflastende- og sansestimulerende hjælpemidler

https://zibocare.dk/

InCare System

InCare System A/S er en europæisk virksomhed, baseret i Danmark som har specialiseret sig i Kommunikations værktøjer til Plejesektoren og digital skiltning til alle sektorer.

https://incaresystems.dk/

Protac

Protac er Danmarks eneste producent af sansestimulerende hjælpemidler, baseret på plastikkugler. Vi betjener privatkunder, kommuner, regioner og statslige instanser. 

https://www.protac.dk/

New Care Knowledge

New Care Knowledge er et netværk af specialister i velfærdsteknologi. 

https://new-care.dk/

Stella Care

Stella Care løser et samfundsmæssigt problem ved at anvende og videreudvikle kendt teknologi, så den kan anvendes til andre formål end oprindeligt tiltænkt.

https://stellacare.dk/

Tunstall

Tunstall udvikler og leverer løsninger til sikring og kommunikation indenfor sundheds- og omsorgsområdet.


http://tunstall.dk/

Legeplads Hængekøjen

Vi i Kochs-Canvas har udviklet en hængekøje til voksne og børn i det danske klima. Brudstyrke minimum 400 kg, hængekøjerne suger ikke vand og mørner ikke. Hængekøjerne har et særligt tyngdepunkt, så de er næsten umulige at falde ud af 

http://legepladshængekøjen.dk

Resopti

Resopti har udviklet sig til i dag at arbejde fokuseret med mennesker og organisationer i lærende processer. Oftest drejer det sig om faglig og organisatorisk udvikling, forandrings- og samskabelsessprocesser i ældre- og demensomsorgen.

https://resopti.dk/

Toft Care

Patienter med tygge -og synkebesvær bør indtage kost med en modificeret konsistent, såsom enten blød kost, gratin kost eller cremet kost. Dette kan skabes ved at tilføre Toft Cares fortykningsmidler fra Attylet-serien i madlavningen.

https://toft-care.dk/

Guiden65

Vi kombinerer anmeldelser af produkter og løsninger med artikler om viden og vejledninger på sundheds- og velfærdsområdet. Vi giver brugere, pårørende og fagpersoner det bedste fundament for at træffe det rigtige valg af hjælpemidler og velfærdsteknologi.

https://guiden65.dk/

Meyland-Smith logopng

Meyland-Smith

Meyland-Smith producerer og tilbyder hjælpemidler til en aktiv tilværelse, ganghjælpemidler samt sansestimulerende madrasser og stole til sikring af bedre og mere aktiv tilværelse. 


https://www.meyland-smith.dk/

Motitech

Med Motiview øges livskvalitet gennem bedring af den fysiske sundhed. Motiview gør ældre og mennersker med demens til dedikerede idrætsudøvere.


https://motitech.no/

Remi Sind tasken gemmer på sansestimulerende genstande og personlige billeder der giver anledning til reminiscens og identitetsbevarende indsats. Tasken kan skabe kommunikation mellem personen med demens, fagpersonale og pårørende.

https://www.remisind.dk/

S.T.O.P. (Sikkerhed.Tryghed.Omsorg.Pædagogik) er en privat virksomhed, der siden 2005 har hjulpet borgere med svære udfordringer og personalet på institutionerne med at få en tryg hverdag og ekstra støtte til svære opgaver.

https://www.s-t-o-p.nu/

Som et af de mest innovative firmaer på det internationale marked for plejeprodukter, er Arions produkter skabt med speciel fokus på de ældre og folk i genoptræning. Ved at gøre live lettere og mere overkommeligt med Slide Solution produkterne og Swash, får Arion alle vores kunder til at SMILE! 

https://www.arion-group.com/da/

Vi tilbyder bl.a. massagestole, blodtryksmålere, TENS apparater, massageapparater, JOBA ridetræner og mundhygiejne produkter.

Vores vision er, at vi vil være den mest troværdige og seriøse leverandør af massagestole på markedet i Danmark.

http://www.wellnessnordic.com/